Access the Bars

Access the Bars is een eenvoudig, ontspannend proces waarbij 32 energiebanen door- en om het hoofd, zachtjes worden aangeraakt. Deze aanraking zorgt ervoor dat de lading van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd. 

 

Het is wetenschappelijk bewezen door Dr. Jeffrey L. Fannin, dat Access the Bars de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen veranderd. De hersengolven gaan van beta, naar alpha door naar theta bewegen (de staat van diepe ontspanning), vlak voor de slaapfase: delta. Daarnaast zorgt Access the Bars ervoor dat de vorm van de cellen, welke in de loop van het leven veranderd door gedachten, gevoelens en emoties, hun natuurlijke bolvorming weer kunnen aannemen en hierdoor de gezondheid stimuleren. 

 

Dit valt te vergelijken met een 'defragmentatie' van de harde schijf van je computer. Het 'verwijderen' van oude 'bestanden' en ongebruikte 'programma's' die ruimte opnemen en je energiesysteem zwaar en overladen maken. Wat wordt opgelost en opgeruimd komt niet meer terug en geeft je veel meer rust, ruimte en gemak.